Het Bedrijf

Eenman Ontwerp

Eenman Ontwerp is zoals de naam letterlijk zegt, een eenmans bedrijf gericht op grafisch ontwerp. Ik ben hier officieel mee gestart op 1 januari 2008 om naast mijn studie startende bedrijven te helpen met hun visuele communicatie. Op dat moment volgde ik de studie Grafisch Ontwerp op de Willem de Kooning Academie te Rotterdam (HBO). Deze studie heb ik afgerond in 2010. Hiervoor – in 2006 – heb ik de studie Multimedia Vormgeven afgerond, op het Grafisch Lyceum te Eindhoven (MBO). Tijdens het volgen van beide studies heb ik me sterk ontwikkeld in huisstijlen en websites.

Na de studie in Rotterdam heb ik voor eigen klanten gewerkt en daarnaast freelance gewerkt voor diverse bedrijven. Eén daarvan is MH Roadstyling in Sittard, waar ik een paar jaar later (2014) parttime in dienst ben getreden als grafisch ontwerper, een jaar later werd ik coördinator van de grafische afdeling. Na dit 2 jaar gedaan te hebben, heb ik besloten om weer volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan.
Bekijk mijn PORTFOLIO en neem direct CONTACT met me op als ik iets voor u kan betekenen.
Koen Deuss – Grafisch ontwerper

Diensten

Conceptontwikkeling

Een top idee is de basis voor een top eindproduct. De conceptfase is de eerste fase in het leveren van een dienst. Of het nou gaat om een uitnodigende visual of een complete huisstijl.

Logo / Huisstijl

Uw bedrijfslogo en huisstijl bepalen uw identiteit. Als uw bedrijf door de jaren heen veranderd, zal uw logo mee moeten veranderen. Laat mij uw logo restylen, zodat u weer een professionele indruk achter laat op de markt. Bent u een startend bedrijf, dan geldt dit uiteraard ook.

Website

De website is uw online identiteit, bezoekers hebben in een oogopslag een indruk van wie u bent als bedrijf. Zorg dat deze indruk goed is!

Print- / Drukwerk

Naast het ontwerp lever ik ook het kant en klare eindproduct; visitekaartjes, briefpapier, posters, flyers, folders, brochures, beurswanden, zeildoeken, roll up banners, kleding, enzovoort.

Impressies / Artwork

Soms is het onmogelijk om iets uit te leggen, zonder een beeld van je idee te tonen. Door middel van photoshop kan ik elk idee uitbeelden, hoe geavanceerd ook. Voor een kunstenares maak ik geregeld artist impressies, waarbij ik haar kunstwerken in de gewenste omgeving plaats alsof ze er echt staan.

Signing

Het ontwerpproces start bij de ontwikkeling van een logo en eindigt vaak in de signing. Hoe wordt het logo toegepast en op welke dragers. Een autobelettering, een baniervlag naast het pand, het logo verlicht op de gevel of een kleine sticker voor op de brievenbus.

Klanten

Portfolio

Bassin 186  •  6211 AL Maastricht        koen@1man.nl  •  T 06 – 51 572 936
IBAN: NL76 RABO 0144 3981 25  •  KvK: 50928252  •  BTW: NL1594.02.670.B01