Het Bedrijf

Diensten

Conceptontwikkeling

Een top idee is de basis voor een top eindproduct. De conceptfase is de eerste fase in het leveren van een dienst. Of het nou gaat om een uitnodigende visual of een complete huisstijl.

Print- / Drukwerk

Naast het ontwerp lever ik ook het kant en klare eindproduct; visitekaartjes, briefpapier, posters, flyers, folders, brochures, beurswanden, zeildoeken, roll up banners, kleding, enzovoort.

Logo / Huisstijl

Uw bedrijfslogo en huisstijl bepalen uw identiteit. Als uw bedrijf door de jaren heen veranderd, zal uw logo mee moeten veranderen. Laat mij uw logo restylen, zodat u weer een professionele indruk achter laat op de markt. Bent u een startend bedrijf, dan geldt dit uiteraard ook.

Impressies / Artwork

Soms is het onmogelijk om iets uit te leggen, zonder een beeld van je idee te tonen. Door middel van photoshop kan ik elk idee uitbeelden, hoe geavanceerd ook. Voor een kunstenares maak ik geregeld artist impressies, waarbij ik haar kunstwerken in de gewenste omgeving plaats alsof ze er echt staan.

Website

De website is uw online identiteit, bezoekers hebben in een oogopslag een indruk van wie u bent als bedrijf. Zorg dat deze indruk goed is! De websites worden gerealiseerd op basis van WordPress of geheel custom. Ze zijn altijd responsive, dus geschikt voor alle schermen.

Signing

Het ontwerpproces start bij de ontwikkeling van een logo en eindigt vaak in de signing. Hoe wordt het logo toegepast en op welke dragers. Een autobelettering, een baniervlag naast het pand, het logo verlicht op de gevel of een kleine sticker voor op de brievenbus.

Nieuwsbrief (Mailchimp)

Aan de hand van Mailchimp wordt een nieuwsbrief template gemaakt die aansluit op uw huisstijl. De eerste mailing wordt helemaal ingevuld en gekoppeld aan uw adressenlijst. Daarnaast krijgt u een instructie om de vervolg mailingen zelf in te vullen en te versturen. Uiteraard zijn ze net zoals de website responsive (voor desktop, tablet en mobiel).

Klanten

Werk

Bassin 186  •  6211 AL Maastricht        koen@1man.nl  •  T 06 – 51 572 936
IBAN: NL76 RABO 0144 3981 25  •  KvK: 50928252  •  BTW: NL1594.02.670.B01