Logo laten maken?

Logo / Huisstijl

Je logo geeft in een indruk weer wie je bent als bedrijf. Het is onderdeel van je visuele identiteit. Het is dus belangrijk om als eerste stap te bespreken wat jouw identiteit is en welke doelgroep je daarmee wilt bereiken. Vanuit daar gaan we ontwerpen.

De huisstijl is een overkoepelend woord voor je logo, je slogan, je kleurenpalet, de typografie, lay-out en de fotografie. Heb je al een huisstijl, maar past deze niet meer bij de uitstraling van je bedrijf dan kan ik deze restylen. Hierbij zal ik, waar mogelijk, elementen uit het huidige logo meenemen, zodat de herkenbaarheid wel blijft. 

Zodra alles naar tevredenheid is gerealiseerd ontvang je het ontwerp in verschillende bestandsformaten: JPG, PNG, EPS en PDF. Ook wordt het aangeleverd in CMYK (drukwerk) en RGB (beeldscherm). Heb je ook een visitekaartje en briefpapier aangevraagd, dan werk ik deze uit en zorg ik dat het drukken in gang wordt gezet. 

Een lijst van wensen die je mee kan nemen bij het aanvragen van een offerte:

  • Drukwerk (visitekaartje, briefpapier, brochure, etc)
  • Huisstijl handboek
  • Social media banners 
  • Mailchimp nieuwsbrief
  • Items signing (autobelettering, gevelreclame, stickers, reclameborden)

Vraag een offerte aan!

logo laten maken

Stappenplan huisstijl ontwikkelen:

  1. Strategie: wie ben je als bedrijf
  2. Ontwerpfase: uitwerken van de huisstijl
  3. Implementatie: Doorvoeren huisstijl naar alle dragers
  4. Evaluatie: Klopt de uitstraling van de huisstijl met de bepaalde strategie van punt 1

Heb je een logoschets en wil je deze digitaal (in vector) uitgewerkt hebben? Kijk dan eens op deze pagina: www.jpgnaareps.nl

Je schets wordt uitgewerkt in vector en aangeleverd als EPS bestand en PDF bestand. 

Portfolio

Bovenstaand een kleine greep uit de meer dan 50 huisstijlen die ik al ontwikkeld heb sinds ik ben begonnen in 2008. Zit jouw branche er niet tussen, maak je dan geen zorgen, bij de start van de opdracht ga ik eerst uitgebreid onderzoek doen naar concurrenten in jouw sector. Op basis van dit onderzoek maak ik een aantal voorstellen. Je krijgt voldoende correctie rondes om samen tot het perfecte eindresultaat te komen waar we beiden volledig achter staan.

Vraag een offerte aan!

Eenman Ontwerp is vanaf nu Kognac

Bezoek hier kognac.nl