E-mailmarketing - Mailchimp

Mailchimp

E-mail marketing is een van de belangrijkste communicatiemiddelen om in contact te komen met je klanten. Je kan maandelijks of zelfs vaker een nieuwsbrief versturen naar je klantenbestand, afhankelijk van je wensen en doelen. Dit zorgt ervoor dat je altijd in het achterhoofd van je klant zit. Zodra ze een dienst nodig hebben die jij aanbiedt, zal de kans groot zijn dat jij als eerste benaderd wordt voor je diensten.

Op basis van de Mailchimp templates kan ik jouw nieuwsbrief vormgeven, uiteraard geheel in jouw huisstijl. Ik zal de eerste nieuwsbrief voorbereiden. Dat betekent dat het klantenbestand wordt ingevoerd, jouw nieuwsbrief wordt ingevuld (indien jij de content aanlevert) en de nieuwsbrief wordt verstuurd op het gewenste moment. Daarna kunnen we bepalen of ik de nieuwsbrief blijf maken of dat je dit zelf doet in de toekomst. Ik geef dan in een kleine cursus aan hoe makkelijk dit is. Als laatste kan ik Mailchimp koppelen aan je website, zodat inschrijvers meteen in het klantenbestand komen.

Vraag een offerte aan!

Voordelen:

  1. Met een laag budget kan je veel bereiken, zeker ten opzichte van radio-/tv commercials
  2. E-mails worden altijd ontvangen, bij social media is dit vaak niet het geval
  3. Eenvoudig te meten wat je bereik is met de tools van Mailchimp
  4. De nieuwsbrieven zijn responsive, dus net zo goed op de computer als op mobiel te bekijken
  • Ga eens na hoe groot je klantenbestand op dit moment is (de eerste 2000 e-mailadressen zijn namelijk gratis bij Mailchimp).
  • Denk goed na over wat je wilt communiceren, zorg niet dat de lezer je nieuwsbrief als SPAM ervaart, maar zorg dat je echt iets te bieden hebt.

Eenman Ontwerp is vanaf nu Kognac

Bezoek hier kognac.nl