Websites: WordPress website

wordpress website laten maken

WordPress website

Wil jij een WordPress website op maat laten maken die aansluit op jouw merk? Dan kan ik je heel goed van dienst zijn. De websites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines en zijn goed beveiligd. De websites van mijn klanten worden in 90% van de gevallen in WordPress gebouwd, omdat het makkelijk is om zelf content toe te voegen. Alle websites zijn uiteraard responsive (dus geschikt voor desktop, tablet en telefoon).

WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management System) om websites mee te maken. Dat komt omdat WordPress eenvoudig is in gebruik. Er zijn enorm veel plugins beschikbaar om je website mee uit te breiden. Én WordPress websites kunnen door de hulp van diverse plugins goed scoren in de zoekmachines (SEO).

Doordat ik start vanuit een eigen ontwerp gebaseerd op jouw wensen en niet vanuit een template zal een WordPress site nooit dezelfde uitstraling hebben als die van je concurrent, zeker omdat ik ervoor zal zorgen dat deze naadloos aansluit op jouw huisstijl. Het is meer dan de kleuren van het logo doorvoeren in de website, maar ook zorgen dat de vorm en de uitstraling van het logo in elk gedeelte van de website te zien zijn. Door de gebruiksvriendelijkheid van WordPress is het ook een voordelige keuze.

Vraag een offerte aan!

Stappenplan:

  1. Wensen bespreken, wat is het doel van de website
  2. De wensen omzetten in een ontwerp, de functionaliteiten bepalen en een sitemap maken (structuur website bepalen)
  3. Realisatiefase, we gaan het platte ontwerp interactief maken en geven jou de mogelijkheid om mee te kijken via een link
  4. Testfase en lancering (de website wordt op de juiste URL live gezet)

Hosting, de domeinnaam, e-mail en SSL certificaten worden verzorgd indien nodig

SEO in WordPress:

Een groot voordeel van WordPress is de mogelijkheid om gratis plugins te installeren.  Yoast SEO is een van deze plugins en deze is ook op mijn website toegepast. Bij deze plugin geef je een zoekwoord of zoekterm in en je krijgt een lijst met suggesties over het verbeteren van de vindbaarheid van deze zoekterm. Een aantal punten die altijd belangrijk zijn: 

  • Gebruik meer dan 300 woorden op je pagina
  • Zorg dat het zoekwoord in de hoofdtitel staat (H1)
  • Zorg voor interne en uitgaande links
  • Pas je pagina titel en meta beschrijving aan
  • Zorg dat je afbeeldingen alt tekst hebben (met het zoekwoord)

Als je bovenstaande punten leest kan je eigenlijk al raden met welke zoekterm ik aan de slag ben gegaan, namelijk WordPress website laten maken. Bovenaan deze tekst had ik het nog over een zoekwoord, maar het is bijna onmogelijk om met een woord bovenaan te komen in Google, de concurrentie is te groot. Hoe langer je zoekterm is hoe meer kan je hebt om op pagina 1 te komen. 
Dit is een korte samenvatting over je online vindbaarheid, uiteraard zijn er nog meer criteria waar je aan moet voldoen, maar dat zullen we uitgebreid bespreken zodra je nieuwe website wordt gerealiseerd. 

Vraag een offerte aan!

Eenman Ontwerp is vanaf nu Kognac

Bezoek hier kognac.nl